Mulder Performance Consultants

 

Oprichtster Selma Mulder:

“Ik ben altijd geïntrigeerd geweest door mensen en hun leerdoelen. Ik ben daarom in 1985 begonnen met het geven van trainingen. Trainingen die je helpen om binnen je functie te doen wat er van je verwacht wordt. En trainingen die helpen om je persoonlijke imago te verbeteren waardoor je je binnen je functie beter en professioneler kunt presenteren.”

Ons aanbod is erop gericht dat je met meer plezier naar je werk gaat en dat je moeilijke situaties het hoofd kunt bieden. Verder streven wij ernaar om op de vragen die je bij ons neerlegt een antwoord te geven waar je snel en zelfstandig mee aan de slag kunt.

Als professioneel trainingsbureau garanderen wij je een persoonlijke benadering en een praktische aanpak. Wij werken daarbij graag op informele wijze met je samen. Zo kunnen we gemakkelijk, prettig en flexibel met elkaar omgaan.

Wat wij doen gaat verder dan het trainen van gedrag en houding. Wij onderzoeken met jou ook de wortels van jouw handelen: jouw waarden en jouw overtuigingen. En je leert jouw oplossend vermogen te vergroten door jouw deskundigheid en verborgen kwaliteiten in te zetten. Opdat je nu en in de toekomst knelpunten het hoofd kunt bieden.

En natuurlijk ondersteunen wij je bij het in praktijk brengen van alle aangeleerde vaardigheden.

Mulder Performance Consultants werkt met een netwerk van gespecialiseerde trainers. Iedere trainer heeft zijn of haar eigen specifieke expertise en ervaring. Met onze consultants kunt je dus heel gericht werken aan jezelf en je prestaties.